Buitenspeelgoed met wielen

Buitenspeelgoed met wielen

Fietsen, auto’s en steppen favoriet

Als de juf op school vraagt wie er met de fiets, de step of de karren wil spelen, gaan vaak alle vingers omhoog. Rijdend speelgoed is populair bij peuters, kleuters en schoolkinderen. Het is natuurlijk ook leuk. Trap, stap of ren je hard, dan ga je meteen snel vooruit. Kijk je bij TrendySpeelgoed.nl naar rijdend speelgoed dan zie je dat er enorm veel keus is. Voor jongens en voor meisjes en voor allerlei leeftijden. Zoek je naar buitenspeelgoed, dan valt iets met wielen altijd wel in de smaak.

De fantastische KidsCar

Dit buitenspeelgoed is nog relatief nieuw. Veel kinderen kennen het waarschijnlijk niet. Geef je dit aan je kind als buitenspeelgoed, ga er dan maar vanuit dat het snel populair zal zijn. Het speelgoed ziet er in de eerste plaats gewoon leuk uit met al die vrolijke kleuren. Verder is het een heel alternatieve auto. Je hoeft niet te trappen, maar je moet juist het stuur bewegen. Kinderen oefenen zo heel goed hun motoriek en daarnaast is de KidsCar ideaal om het uithoudingsvermogen te vergroten. Maar kinderen hebben vooral ontzettend veel plezier met dit buitenspeelgoed. En dat vinden we als ouders tenslotte het allerbelangrijkste.

Eindeloos steppen

Misschien had je vroeger zelf ook wel een step. Heerlijk om zo hard mogelijk over de stoep te razen. De steppen die we nu voor onze kinderen kopen, zijn niet te vergelijken met de modellen van vroeger. Ze zijn hipper, mooier, strakker en er is veel meer keus. Handig zijn de steps die je in kunt klappen. Zo neem je ze ook gemakkelijk mee op vakantie. Kijk goed of een step bedoeld is voor een jongen of een meisje, want vaak is dat duidelijk te zien aan de kleuren. Al zijn er ook altijd steps die door iedereen gebruikt kunnen worden. Wellicht heb jij een stoere dochter of een zoon die van pastelkleuren houdt. Het maakt niet uit, als je kind er maar blij mee is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *