3x raambekleding voor openslaande deuren

3x raambekleding voor openslaande deuren

Heb je openslaande deuren met veel glas? En word je gek van al dat zonlicht? Of ben je klaar met die glurende buren? Lees dan vooral verder! In dit artikel vertellen we je welke raamdecoratie het meest geschikt is voor openslaande deuren. 

Tip: Bevestiging voor of op de deur

Heb je geen zin om de raamdecoratie bij het openen van de deur telkens op en neer te halen? Dan is montage op de deur ideaal. Kies indien mogelijk ook voor zijgeleiding. Dit voorkomt dat de raambekleding bij het openen van de deur vervelend heen en weer wappert. Heb je kunststof deuren en wil je hier liever niet in boren? Kies dan voor PerfectFit raamdecoratie. Hierbij is de raamdecoratie in een frame geplaatst, welke je op het kozijn klikt of plakt. Alle onderstaande opties zijn verkrijgbaar met PerfectFit.

1. Plisségordijnen

Ben je bang dat de deurklink in de weg zit? Dan zijn plisségordijnen ideaal! Dit type raamdecoratie is namelijk super smal, waardoor een deurklink meestal geen obstakel vormt. Het plisségordijn kent bovendien vele mogelijkheden qua privacy en lichtinval. Zeker wanneer je kiest voor de top down – bottom up uitvoering. Hiermee kan het gordijn zowel van boven als onder geopend worden.

2. Aluminium jaloezieën

Ook bij aluminium jaloezieën is een deurklink bijna nooit een probleem. Aluminium jaloezieën zijn namelijk beschikbaar in zeer smalle lamelbreedtes. Omdat je de lamellen zowel kan kantelen als ophalen, bieden ook jaloezieën optimale controle over privacy en lichtinval. Bovendien is dit type raambekleding vuil- en waterafstotend. Perfect voor keukens en badkamers!

3. Rolgordijnen

Ook een rolgordijn kan je op de deur bevestigen. Wanneer een deurklink in de weg zit, is het raadzaam om te kiezen voor een contrarollend rolgordijn. In dit geval rolt de stof niet aan de voorkant, maar aan de achterkant van de buis af. Rolgordijnen passen door hun eenvoud in ieder interieur. Bovendien zijn ze erg voordelig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *